hond roltEen heerlijke zondagmiddag wandelen met de hond in de natuur. Een paar uur ontspanning voor u en uw hond in het bos, de duinen en op het strand. Uw hond geniet zienderogen en gaat helemaal op in de natuur. En dan gebeurt het onvermijdelijke. Hij wil zich camoufleren en rolt daarom door de vossenpoep, vogelpoep of door het visafval. Uw hond vindt dat hij lekker ruikt, u denkt daar vast en zeker anders over.

Tegen zijn zin doet u uw hond thuis in bad of onder de douche. De badkamer vervolgens drijfnat. De hond heeft het niet naar zijn zin en u ook niet want een ontspannen middag eindigt met een schoonmaakklus.

Het is ook niet nodig want honden en katten houden zichzelf goed schoon. Het regelmatig kammen en borstelen is voldoende voor een schone vacht en nare luchtjes te voorkomen.

“Een muffe lucht als gevolg van het langzaam opdrogen ervaren wij als onprettig.”

Sterker nog, door het gebruik van shampoos ontvet u de huid waardoor bacteriën en infecties vrij spel krijgen. Zorg daarom dat u EcoFur meeneemt in de auto wanneer jullie er op uit trekken. EcoFur is een soort droogshampoo waarvoor u geen water nodig heeft. Inmasseren, droog wrijven en even na borstelen. Klaar!
De viezigheid na een ontspannen wandeling lost u op met EcoFur voordat u met de auto terug naar huis rijdt. Met als resultaat een frisse hond en geen nattigheid of ellende thuis. Iedereen blij en ontspannen!

 

T. 010-2481122
info@ecodor.nl
Bezoekadres:
3e Industriestraat 23G
3133 EJ Vlaardingen

Copyright © Ecodor