Klantenservice telnr. 010-2481122

EcoPet, geur en vlekweg - Reviews

Hier vindt u reacties van klanten betreffende ons ontgeuringsproduct EcoPet, geur en vlekverwijderaar.

Super product niet alleen de geur verdwijnt maar ook de vlek op het tapijt, en dat met een geringe hoeveelheid!
Bestellen
Wij gebruiken Ecopet Geur en Vlek weg in combinatie met Ecodor UF 2000 voor het reinigen van de eventuele ongelukjes van de poesen en we zijn er zeer tevreden over.

We gebruiken ook de Urine vlek detector en hier hebben we ook rendement van want we vinden zo soms toch wel eens een plekje wat je niet
ziet met het oog.

We blijven het dus gebruiken.

Bestellen

Sinds 3 jaar heb ik Ecopet in huis en het werkt super! Het begon toen onze eerste poes ziek werd en vaak op enige kamer waar vloerbedekking ligt begon over te geven. Met alle gevolgen / vlekken van dien. Na enig speurwerk op internet kwamen we bij Ecopet uit. We willen nooit meer iets anders. Het ruikt / stinkt niet en werkt heel eenvoudig en snel!

Ik ben zeer tevreden!

Bestellen
Onze kat is aan het dementeren en weet regelmatig niet meer dat ze in de kattenbak moet plassen. Vooral bij de voordeur op het laminaat heel vervelend, omdat de geur snel tussen de planken trekt. Ik gebruik dit produkt nu vier maanden. Even de plas verwijderen, de plek inspuiten, in laten trekken, en niemand ruikt meer dat hier meerdere keren per dag geplast wordt! Ik had niet verwacht dat het zo goed zou werken!
Bestellen
Ik heb beide produkten gebruikt en het werkt geweldig vandaag mijn 2e bestelling gedaan Eindelijk iets wat werkt.

Gr. Jolanthe

Bestellen

Laatste reviews EcoPet

T. 010-2481122
info@ecodor.nl
Bezoekadres:
3e Industriestraat 23G
3133 EJ Vlaardingen

Copyright 2019 Ecodor