Lucht vanuit een opslagloods met compost wordt afgezogen en via gaswassers en biobedden naar de buitenlucht geëmitteerd. Na de biobedden is een Ecodor ontgeuringsinstallatie als nageschakelde ontgeuringstechniek geïnstalleerd, welke aan/uit wordt geschakeld als dit vanwege te hoge geuremissies uit de biofilters in combinatie met een ongunstige windrichting nodig wordt geacht. Gekozen is voor één hogedruk vernevelsysteem met 64 verstuivers.

Subcategorieën

Hier vindt u een overzicht van enkele van onze referenties van industriële geurbestrijding in de categorie vee-/mengvoeder.

Hier vindt u een overzicht van enkele van onze referenties van industriële geurbestrijding in de categorie waterzuivering.

Hier vindt u een overzicht van enkele van onze referenties van industriële geurbestrijding in de categorie afval / GFT.

Hier vindt u een overzicht van enkele van onze referenties van industriële geurbestrijding in de categorie food/voedsel.

Hier vindt u een overzicht van enkele van onze referenties van industriële geurbestrijding in de categorie slachterijen.

Hier vindt u een overzicht van enkele van onze referenties van industriële geurbestrijding in de categorie diverse/algemeen.

Voor informatie:

010 - 248 11 22